Poetsbedrijf, de vijf handigste behandelingen voor je auto

29 november 2019

PoetsLAB is een poetsbedrijf voor auto’s. Ons doel is om de auto’s van onze klanten middels diverse autobehandelingen te herstellen en/of schoon te maken. Dit gaat van een simpele poetsbeurt tot het professioneel reinigen van het motorcompartiment. Ontdek welke grote voordelen een auto poetsbedrijf voor jou kunt hebben in dit blogbericht waar we de vijf handigste behandelingen uitlichten.

Krassen verwijderen auto

Krassen in je autolak zijn misschien wel de vervelendste gebruiksschades, zeker als je je best doet om je auto zo mooi en schoon mogelijk te houden. Auto krassen verwijderen valt onder de specialiteiten van de poetsbedrijven. Met diverse materialen, technieken en producten “poetsen” we de krassen uit je auto. Diepe krassen uit je auto laten verwijderen? Kom gerust eens langs of neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Diepe krassen kunnen niet altijd hersteld worden als de volledige kleurlaag van de autolak is beschadigd.

Auto interieur reinigen

Je auto interieur reinigen kun je gerust aan de professionele poetsers van PoetsLAB overlaten als je zelf geen zin hebt om je interieur schoon te maken. Van de leren bekleding tot de interieur accessoires. Wij hebben de materialen om de gehele auto interieur te reinigen en behalen resultaten die je niet zomaar evenaart. Wordt het weer tijd om in een schoon interieur te zitten die er weer zo goed als nieuw uitziet en ruikt? Kom dan gerust eens langs!

auto interieur reinigen

Geur verwijderen

Een sigarettengeur verlaagt de waarde van je auto. Rookgeur uit je auto laten verwijderen? Een andere muffe of vieze geur? Wij behandelen je auto-interieur en laten geuren verdwijnen. Ook sigarettengeuren uit een leren autobekleding is voor ons geen probleem. Als je je hond als vaste passagier in je auto hebt gehad zullen wij ook alle haren mee laten verwijderen als onderdeel van deze behandeling. In een kort tijdsbestek is je auto-interieur weer fris en schoon.

Steenslag reparatie

Steenslag uit je auto verwijderen? Steenslag is een schade aan de lak en wordt veroorzaakt door steentjes die tijdens het rijden tegen de auto aan komen. Vooral op nieuwe- of offroad wegen worden steentjes gelanceerd door de banden van de auto voor je waardoor deze steentjes vervolgens met een hoge snelheid op je, voornamelijk motorkap en voorbumper, terechtkomen. De steentjes veroorzaken witte puntjes en beschadigingen aan de lak. Deze steenslag kunnen we voor je repareren.

Auto motor reinigen

Een auto motorblok reinigen is een erg tijdrovende klus. Dankzij onze expertise, ervaring en apparatuur kunnen wij jouw motorblok relatief snel reinigen. Naast het reinigen geven wij de motor een vuilafstotende coating.

auto motor reinigen

Poetsbedrijf Wassenaar

PoetsLAB is een poetsbedrijf in Wassenaar gelegen aan de N44 tussen Den Haag, Leiden en Amsterdam. Je kunt ons vinden op het terrein van het Shell Pompstation. Gedurende de gehele dag voeren wij autobehandelingen uit om auto’s weer als nieuw te laten lijken. We bieden diverse losse behandelingen aan tot complete pakketten waarin we auto’s gedurende de hele dag behandelen. Voor bijna elk probleem bieden we een oplossing op maat aan. Neem gerust contact op of boek een behandeling.

Deel dit bericht op: