Keramische coating voor je auto aan laten brengen, het beste voor de autolak uit de Formule 1

23 oktober 2020

Het is de angst van elke autoliefhebber. Krassen of andere beschadigingen in je autolak. Krassen verwijderen uit de autolak is alleen mogelijk mits deze niet te diep zijn. Het beste wat je kunt doen is de autolak beschermen tegen krassen met het beste wat er is; Keramische coating. Meer over deze technologie uit de Formule 1 lees je in dit blogbericht.

Wat is keramische coating?

De beste bescherming tegen krassen is keramische coating. Deze coating wordt al geruime tijd gebruikt in de Formule 1. De coating vervult de functie die autowax ook vervult, maar dan op professioneel niveau. Door je auto keramisch te laten coaten hou je de autolak in de best mogelijke staat. Naast dat keramische coating beschermt tegen krassen, zorgt het ook dat de lak er mooi en glanzend uitziet. Verder beschermt keramische coating je auto tegen weersinvloeden als Uv-straling en regen. Zelfs steenslag heeft het zwaarder met keramische coating en kan deze enigszins beperken, maar niet voorkomen.

Kosten keramische coating voor je auto

Verscheidene auto detailing merken hebben lijnen waarin keramische coating zit verwerkt als een soort hybride formule. Een voorbeeld is de Hybrid Solutions Ceramic Coating lijn van Turtle Wax. Dit zijn poets- en polijstmiddelen waarin de keramische coating is verwerkt. Voor nog geen twee tientjes kun je zelf een laagje keramische coating aanbrengen. Heb je een duurdere auto en wil je optimale bescherming van de auto en zijn lak? Dan ontkom je niet aan een professioneel poetsbedrijf. De autolak dient namelijk goed voorbereid en geïnspecteerd te worden om de coating goed aan te kunnen brengen en een duurzaam resultaat te verkrijgen. Hier zijn opgeleide en gecertificeerde professionals voor.

Keramisch coaten door PoetsLAB in Wassenaar

Bij PoetsLAB hebben we een speciale ruimte en gebruiken we professioneel gereedschap. De behandeling wordt uitgevoerd door opgeleid en ervaren personeel. Verder doen we meer dan enkel de lak van een coating voorzien. Onze Turtle Wax® Ceramic Protection autobehandeling duurt 24 uur waarin de hele auto wordt aangepakt. Zowel het interieur als het exterieur. Bij de behandeling wordt de bekleding en de remklauwen voorzien van een coating. De autolak en velgen worden voorzien van een keramische coating. Het complete pakket kost €1150 exclusief BTW. Hieronder vind je de inhoudt van dit exclusieve pakket.

PoetsLAB Turtle Wax Ceramic Protection autobehandeling

Ons exclusieve autobehandeling biedt het beste wat er is. De behandeling duurt 24 uur. Tijdens de behandeling krijg je van ons een mooie BMW mee als vervangend vervoer. Het pakket omvat het volgende;

 • Fire™ Deep Clean Wasbeurt
 • Interieur, Glaswerk, Velgen Reiniging
 • New Car Parfum
 • Dashboard Treatment
 • Leer / Bekleding Shamporellen + Coaten
 • Clay Lakwerk Treatment
 • Lakwerk Politoeren + Poetsen
 • Motorruimte reinigen
 • Vliegroest, teer en boomhars verwijderen
 • Turtle Wax Ceramic Velg + Remklauw Coating
 • Ozone Odor Shock Treatment (verwijderen van nare geuren)
 • Lakwerk Krasvrij, Vogel Inbrand + Lakschade Reparatie
 • Turtle Wax® Professional Fabric & Leather Protection
 • Turtle Wax® Ceramic Paint Protection

Na de behandeling is de auto voorzien van de beste bescherming die er is; keramische coating. Verder is de hele auto weer als nieuw. Boek nu jouw autobehandeling in. Voor vragen of advies kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Deel dit bericht op: