De beste autobehandeling vind je bij PoetsLAB

27 januari 2021

PoetsLAB geeft jouw auto een professionele poetsbehandeling. Deze poetsbeurt is niet te vergelijken met een doe-het-zelf poetsbehandeling. PoetsLAB is een revolutionair poetslaboratorium waar wij ook onderzoek doen naar je auto. Met onze uitgebreide autobehandelingen, autokennis en ervaring kunnen we voor elke auto de beste autobehandeling bieden.

Waarom je auto bij PoetsLAB brengen?

Bij PoetsLAB werken wij met de beste schoonmaakproducten voor jou auto. Het reinigen van de auto is belangrijk voor veel onderdelen van de auto. De autolak veroudert, de kunststofdelen en het interieur zijn onderhevig aan het weer, de banden het de leren stoelen drogen uit en ga zo maar door. Onze gespecialiseerde medewerkers weten wat het beste is voor de auto. Zij laten doffe koplampen en de autolak weer stralen. Krassen in de autolak kunnen wij laten verdwijnen net als muffe autogeuren verdwijnen door onze speciale behandelingen.

Betaalbare prijzen bij PoetsLAB

Wij willen dat ons bedrijf voor iedereen toegankelijk is doormiddel van betaalbare prijzen. Het maakt voor ons niet uit in welke auto jij rijdt. Wij willen elke auto het beste bieden. Bij PoetsLAB profiteer je van voordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders.

De beste autobehandelingen

Wij bieden verschillende autobehandelingen aan tegen scherpe prijzen. Dit kunnen wij doen door ons efficiƫnt ingerichte PoetsLAB en lage inkoopprijzen door grootverbruik. Bij PoetsLAB geven we advies welke behandeling de beste is de voor de schades aan jouw auto. Onze behandelingen gaan van het verwijderen van ingebrande vogelpoep schade, tot de Turtle Wax Ceramic Protection Package. Bij deze autobehandeling pakken wij de hele auto aan zodat deze weer in showroomstaat is.

Vervangend vervoer bij PoetsLAB

Als je kiest voor een autobehandeling bij ons, dan kunnen wij begrijpen dat je niet de hele dag bij ons wilt zitten. Wij bieden onze klanten altijd gratis vervangend vervoer aan. Zo kan iedereen zijn eigen ding doen terwijl wij je auto oppoetsen. Het vervangend vervoer bestaat uit een BMW, Vespa of een SMART.

Haal- en brengservice

Wij bieden onze klanten een exclusieve haalp en brengservice gratis aan. Wij kunnen je auto ophalen en naar ons PoetsLAB brengen waar deze de poetsbehandeling naar keuze krijgt. Na deze behandeling brengen wij je auto weer netjes naar je toe, wij bellen wanneer de auto klaar is en wanneer het uitkomt om hem terug te brengen.

Autoblogs, tips en tricks..

Wij als bedrijf houden je graag op de hoogte waar wij toe in staat zijn en schrijven autoblogs met tips en tricks. In onze blogs komen veel verschillende onderwerpen voor waar je vaak mee te maken krijgt met een auto, maar ook specialistische informatie. Verder bespreken we topics over vragen die bij onze klanten in het PoetsLAB spelen. Dit gaat voornamelijk over de beste behandelingen voor je auto. Van auto krassen verwijderen uit de autolak tot het schoonmaken van de binnenkant van de auto. Zoek je informatie over het schoonhouden en onderhouden van je auto? Blijf ons dan vooral volgen!

Deel dit bericht op: