Autobekleding schoon laten maken door PoetsLab

autobekleding laten reinigen
19 juli 2021

Vindt je het moeilijk om je auto bekleding schoon te krijgen? Bij PoetsLab hebben we een speciaal wasprogramma voor interieur van de auto. Deze behandeling wordt door onze professionals gedaan en laat je interieur er weer als nieuw uit zien. We gaan altijd voor het showroom uiterlijk, alsof de auto net van de autodealer komt rijden. Hoe wij dit doen en waarom je je auto-interieur zou moeten laten reinigen door professionals leggen we uit in dit blogbericht.

Waarom de auto laten schoonmaken?

Wil je jouw auto jarenlang kunnen gebruiken? Dan is het ook noodzakelijk om het interieur periodiek grondig en op professionele wijze te laten reinigen. Door de weersomstandigheden en weinig tot geen ventilatie kunnen schimmels, bacteriën en virussen zich snel ontwikkelen in uw interieur. Vuil dat achterblijft, ook nadat je jouw auto hebt gestofzuigd, kunnen hiervoor genoemde factoren nog extra in de hand werken. Al met al gaat het klimaat er in jouw auto erop achteruit. Daarnaast worden ook de materialen aangetast en het ouderdomsproces versneld. Om deze redenen is het belangrijk om bij ons een speciaal voor het auto-interieur en autobekleding opgestelde wasprogramma te laten doen. Wij pakken dit met professionele apparatuur aan en zorgen dat we elke oppervlak van je auto reinigen. Ook kunnen wij, afhankelijk van de gekozen behandeling, een ozonbehandeling inzetten. Met ozon gas wordt de lucht en alle oppervlakten gedesinfecteerd. Dit slechts één van de vele voordelen van het professioneel laten reinigen van je autobekleding en auto interieur.

Hoe maken wij de autobekleding schoon?

Eerst wordt geanalyseerd welke soort autobekleding, of autobekledingen, zich in de auto bevindt en welke materialen zijn gebruikt. Ook kijken we naar de staat van de autobekleding. Sommige autostoelen bestaan uit twee of meer soorten materialen en moeten anders behandeld worden. Vervolgens gaan wij een wasprogramma maken dat perfect bij uw auto past. Bij het schoonmaken van de bekleding gaan wij shamporellen. Shamporellen is een soort van hogedruk alleen dan wordt er water gespoten en gelijk afgezogen. Hierdoor wordt het vuil eerst los gespoten en wordt het gelijk opgezogen. Shamporellen is dan ook een echte dieptereiniging van bekleding. Deze methode wordt ook gebruikt bij banken en tapijten. Met het shamporellen worden er vlekken verwijderd die zowel zichtbaar als niet zichtbaar in de bekleding genesteld zitten. Naast het shamporellen wordt de auto ook gestofzuigd. De professionele poetsers weten hoe intensief er gestofzuigd moet worden voor een goed resultaat. Goed stofzuigen is met onze spullen geen probleem. Wij hebben de beste machines in huis om alle naden vuil vrij te krijgen. Indien je voor een complete interieur schoonmaakprogramma gaat, pakken we ook onder andere je dashboard aan. Bekijk eens alle autobehandelingen of laat je adviseren door onze klantenservice.

Bij welke pakketten wordt jouw autobekleding schoongemaakt?

  • Full Turtle Clean Package (175 euro).
  • Showroom Turtle Polish Package (350 euro).
  • Total Turtle Polish Packge (450 euro).
  • Turtle Wax Ceramic Protection Package (1100 euro)
  • Interieur terug in Showroomstaat (150 euro)

Bij elk pakket staat op onze website wat er aan de auto wordt gedaan. Bij onze pakketten kan er voor worden gekomen om meer te laten reinigen dan alleen de autobekleding. Denk hierbij aan een wasbeurt van de velgen, glaswerk, dashboard, motorruimte en of de autolak. Het boeken van wasprogramma’s kan makkelijk online worden gedaan. Wij van PoetsLAB kunnen je auto terug in een nieuwstaat brengen met onze professionele autoreiniging en poetsservices.

Ben je ervan overtuigd dat je de autobekleding schoon moet laten maken door professionals  autobekleding? Dan helpen onze specialisten van PoetsLAB je graag met de autobekleding!

 

Deel dit bericht op: