Auto krassen laten verwijderen

auto krassen laten verwijderen
30 december 2019

Auto krassen moet je snel laten verwijderen om grote toekomstige schades te voorkomen. Als het kleine krassen zijn kun je dit soms zelf doen. Met een krasverwijderaar, polijstmiddel of lakstift kun je ver komen. Wil je het resultaat krijgen waarbij je auto weer als nieuw lijkt? Zul je professioneel gereedschap en producten moeten gebruiken. Dit is waar auto poetsbedrijven voor dienen.

Waarom krassen laten verwijderen?

Auto krassen zijn vervelend. Ze schaden het uiterlijk van je auto en kunnen op de lange termijn voor grote schades aan je auto zorgen. Als de kras te diep is kan deze door het weer en factoren als pekel op termijn gaan roesten. Als je in deze fase nog niet ingrijpt of dit niet ziet, vreet dit zich door het materiaal heen en kan de schade niet meer ongedaan gemaakt worden. Laat krassen in je auto dus snel en vakkundig verwijderen om schades te voorkomen.

Auto Krassen vakkundig laten verwijderen

Je doet er goed aan krassen snel te laten behandelen, omdat deze Bij ons poetsbedrijf in Wassenaar kun je auto krassen laten verwijderen door vakkundige personen. Bij de volgende vormen van schades aan je autolak kunnen deze herstellen of laten verwijderen;

  • Lichte of diepe krassen verwijderen
  • Schade door ingebrande vogelpoep
  • Hars, teer of insecten
  • Steenslag reparatie

Laat ons je vrijblijvend adviseren als je twijfelt of we de schade kunnen repareren. Je kunt ook bij ons langsrijden bij Shell Wassenaar aan de N44 of direct een afspraak inboeken.

Kosten krassen laten verwijderen

Bij ons auto poetsbedrijf is Wassenaar verwijderen je krassen voor maar €40. De grootte en diepte van de kras kan de prijs doen variëren. Ook als de kras bijvoorbeeld over meerdere panelen loopt of er sprake is van roest kan dit invloed hebben op de prijs. Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Auto beschermen tegen krassen

Krassen in je autolak ontkom je niet. Wel kun je je auto zo goed beschermen tegen krassen. Door regelmatig het vuil van je auto te verwijderen met een goede wasbeurt en vervolgens autowax aan te brengen doe je je autolak al veel goeds en verklein je indirect de kans op de hiervoor genoemde vervelende schades als roest en corrosie.

Heb je een dure auto en wil je er altijd netjes bij rijden? Dan kun je bij ons poetsbedrijf een professionele poetsbehandeling inboeken. We bieden simpele poetsbeurten tot complete behandelingen met keramische bescherming die je auto weer als nieuw maken en de ultieme bescherming bieden.

Auto krassen zelf verwijderen?

Uiteraard is het in sommige gevallen mogelijk om zelf krassen te verwijderen indien het lichte krassen zijn. Met de volgende trucs kun je zien of de kras niet te diep is;

  1. Volg de kras met je nagel. Als je nagel met de kras meeloopt is de kras vaak te diep en dien je een gespecialiseerd autoschadebedrijf of poetsbedrijf in te schakelen. Volgt de kras niet de autokras? Dan kun je de kras vaak zelf verwijderen.
  2. Manier twee is om de kras in je auto nat te maken met speeksel of water. Als de kras verdwijnt of amper zichtbaar is kun je deze vaak wegpoetsen met een polijstmiddel.

Is jouw autokras niet diep en wil je hem zelf proberen te verwijderen? Onze partner Carwaxpro.nl verkoopt kant en klare pakketten om zelf je krassen te verwijderen.

Deel dit bericht op: