Auto interieur reinigen? Wij brengen hem in Showroomstaat!

auto interieur reinigen
27 februari 2020

Regelmatig je auto interieur reinigen is nodig als je in een schone auto wilt rijden. Er gaat niets boven een schoon interieur, zowel voor jou als jouw passagiers. Met een schoon interieur geef je jezelf, zeker als je trots bent op je auto, een rustig en voldaan gevoel. Geen negatieve gedachten veroorzaakt door vlekken of geuren meer bij het instappen. Daarnaast zullen je passagiers het waarderen als ze in een schone auto worden vervoerd. Hoe zou het zijn als je interieur weer in showroomstaat zou zijn?

Je auto interieur reinigen

Voor het schoonmaken van je auto interieur heb je diverse apparaten, schoonmaakmiddelen en auto interieur reiniging producten nodig. Het reinigen van je auto interieur dient vakkundig uitgevoerd te worden. Wil je het beste resultaat? Dan adviseren we je om een gespecialiseerd poetsbedrijf in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het terugbrengen van je auto-interieur naar showroomstaat. Hoe we dat doen lees je verder in dit blogbericht.

Leren of stoffen bekleding reinigen

Zowel leren autobekleding als stoffen autobekleding. Voor beiden geldt een andere professionele aanpak. Waar bij stof doorgaans een stoomreiniger wordt gebruikt, is het reinigen van leer wat gecompliceerder. Voor beiden materialen dienen verschillende schoonmaakproducten gebruikt te worden.

auto interieur reinigen

Auto geur verwijderen

Naast dat het voor jezelf en je passagiers aangenamer is als de auto fris ruikt, kan een auto met hondengeuren, schimmelgeuren, voedselgeuren of rookgeuren je minder geld opleveren mocht je je auto willen verkopen. Als we je auto-interieur naar showroomstaat brengen zorgen we er natuurlijk ook voor dat nare geuren verdwijnen en de auto weer fris ruikt. Dit doen we onder andere met een professionele ozonbehandeling.

Dashboard reinigen

Uiteraard pakt onze interieur reinigingsspecialist ook je auto dashboard aan. Elk element van het dashboard wordt met de daarvoor bestemde producten grondig schoongemaakt. Na de reiniging zal je dashboard weer stofvrij zijn en zal het kunststof en/of leer er weer als nieuw uitzien.

Auto interieur stofzuigen

Ook het stofzuigen van je automatten en het overige binnenwerk valt binnen ons complete interieurreinigingspakket. Met onze auto stofzuigers zorgen we dat stof en vuil worden verwijderd en de vloer er weer netjes en schoon uit ziet.

Vuil verwijderen

Last but not least. We verwijderen al het vuil uit je auto en zorgen dat je weer met een opgeruimd gevoel de weg op gaat. Ook hardnekkig vuil wassen we uit je auto interieur.

Interieur terug naar showroomstaat?

Woon je in de regio bij Wassenaar? Kom dan gerust eens langs om goedkoop je auto interieur naar showroomstaat te brengen! Woon je niet in de buurt? Of je nu uit Delft, Rotterdam of Utrecht komt. Er is altijd wel een moment dat je in de buurt van PoetsLAB bent. Rij in dat geval eens langs, het is zeker de moeite waard. PoetsLAB ligt op het terrein van Shell Wassenaar aan de N44 tussen Den Haag en Amsterdam.

Prijs auto interieur reinigen

Terwijl jij een bak koffie krijg, herstellen wij je interieur. Het reinigen van het complete auto interieur kost  bij ons slechts €150. Klik hier om je afspraak in te boeken.

Deel dit bericht op: